VALENTINOVO Z GLINO

Delavnica

14.2.2024 @ 17:00 - 20:00
Vetrinjski dvor
Vstopnina: 45€ - 80€

Popestrite si valentinovo in ga preživite malo drugače. 

V današnjem hitrem ritmu življenja vas vabimo, da si zase in za svoj valentinov zmenek vzamete nekaj kakovostnega časa in ga preživite na poseben način. V mislih imamo ustvarjanje z glino. Glina je naravni material, ki nas sprošča, s prstnimi dotiki umirja naš tok misli, hkrati pa pri ustvarjanju z nežnimi, a odločnimi pritiski nudi ogromno kreativnih možnosti in čutnih trenutkov. Kot nalašč za valentinovo!

Zato vas vabimo, da se v sredo, 14. 2. 2024 v prostorih Vetrinjskega dvora med 17.00 in 20.00 udeležite valentinove delavnice z glino pod mentorstvom keramičarke Eve Ketiš (EVA PREPEVA), kjer bomo v prostoročni tehniki izdelali set za čaj ali kavo - skodelico in krožnik, morda celo čajnik! Delavnica je primerna za odrasle začetnike, število mest je omejeno! Na njej prejmete ves material in pripomočke, poskrbljeno pa bo tudi za dobro vzdušje in okrepčilo. 

Po tečaju bodo izdelki v naši delavnici dvakrat žgani in glazirani, tako da bo prevzem končnih izdelkov mogoč v roku dveh do treh tednov po tečaju.


Prijave: Zaradi omejenega števila mest vas prosimo, da se predhodno prijavite s plačilom kotizacije do 13.2.2024.
Klik za prijavo!

Cena na osebo: 45,00 €, par pa 80,00 €. Materiali so vključeni.

Mesto si zagotovite s predhodnim nakupom rezervacije.


O mentorici:

Pod imenom Eva Prepeva ustvarja diplomirana slikarka Eva Novak, zaljubljena v glino in ostale naravne materiale. Leta 2015 se je med študijem na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje odločila, da uresniči svojo dolgoletno željo in se začne ukvarjati s keramiko. Pri delu jo navdihujejo predvsem živali in narava. V želji, da bi bili čimbolj igrivi, enkratni in dodelani, so njeni keramični izdelki narejeni z veliko mero skrbnosti in ljubezni. Prav vsak od njih ima svojo zgodbo in karakter. Svoje znanje z veseljem predaja naprej, na področju keramike pa se tudi sama nenehno izpopolnjuje in izobražuje.


Dogodek organizira Eva prepeva v sodelovanju z Zavodom MARS Maribor.

Več: http://www.marsmaribor.org/