Trinajstka s Koala Voice

Dobrodelni koncert

28.5.2022 @ 19:00
Vetrinjski dvor

Koncert Trinajstka ima dobrodelno noto, saj gre izkupiček od vsake karte za individualne potrebe naših posebnih otrok. Ob skupnem druženju in odlični glasbi, na slehernem podarimo tudi nagrado Srce navdiha ljudem, ki preprosto in pozitivno štrlijo iz povprečja.

Cena vstopnice: 20 € (za OTROKE 10 €)
Na dan dogodka: 25 €

Kupite jih lahko preko spleta: info@zavod13.org ali v kopirnici Gallus (bivši kino Partizan, Grajska ulica 5, 2000 Maribor le ob pon, sre in petkih do 14:00).
 
Ne čakaj do zadnjega, saj so naši koncerti RAZPRODANI!

Večer se bo pričel z akustično poslastica večera: Tone Kregar in Jernej Dirnbek (iz skupine MI2).
Nato pa sledi zasavski četvorec, ki ustvarja vesel brezskrben disco punk, prepojen z nalezljivimi ritmi in melodijami. Ob koncu leta 2018 so izdali svoj 3 album Woo Horsie, na katerem najdete 10 pesmi, ki govorijo o resničnem življenju in temah, s katerimi se milenijci spopadajo "brez denarja, strtega srca, a še vedno optimistični".

Skupina je postala glas generacije in ga je odločena tudi uporabiti. To potrjuje tudi dejstvo, da je bila njihova pesem Ker tu je vse tako lepo najpogosteje predvajana skladba leta 2019 na slovenskem nacionalnem radiu Val 202, zanjo pa so dobili tudi nagrado Zlata piščal za komad leta 2019.

Koala Voice so:

Manca Trampuš
Miha Prašnikar
Domen Don Holc
Tilen Prašnikar


Organizator: Zavod 13