TEČAJ RISANJA IN SLIKANJA, 15+

Šola likovne umetnosti za mlade in odrasle

31.5.2023 @ 17:00
Vetrinjski dvor

Risba, slika, viziranje, krokiji in skice, mešanje barv ter slikanje in risanje po živem modelu, vaze in stoli, papir, svinčniki in barve, vse to in še več, bo nas spremljalo ob kreativnem druženju v MARSovi izbi v dobri družbi kave in čaja. Šola likovne umetnosti nudi začetnikom in tistim s predznanjem celovito in poglobljeno likovno ustvarjanje v različnih likovnih tehnikah ter pristopih.

Pod strokovnim vodstvom bomo spoznavali dela in življenje mojstrov in mojstric likovne umetnosti skozi zgodovino, obiskovali razstave in se poglabljali v likovna dela, ki nas pritegnejo.

Tečaj je namenjen mladini in odraslim, začetnikom in tistim, ki želijo svoje znanje risbe in slike nadgraditi, kakor tudi za tiste, ki se pripravljate na sprejemne izpite na likovnih šolah ali Akademiji. Če pa si želite le dobre družbe ob risbi in sliki, je to več kot dober motiv za vas.

Dobrodošli!

Šolo vodi likovna pedagoginja Irena Pamič, samozaposlena v kulturi - pedagoginja.

Vsaka sreda je likovna sreda!

CENA: 130 EUR/mesec, ki vključuje vse materiale in orodja, model ter znanje in vedenje, ki ga delimo z vami

OBVEZNE PRIJAVE in več informacij na informativnem dnevu 5.10.2022  in/ali  na telefonski številki 040 261 931 ali na e-naslovu irena@marsmaribor.org  (Irena).

 

Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa. Ravnamo odgovorno do sebe in drugih.


Organizira: Zavod MARS Maribor