No Force Can

Album release party

5.4.2024 @ 20:00
Atrij
vstop prost

No Force Can vam z velikim veseljem predstavljajo nov album Colors. Vabljeni, da z njimi delite ta poseben glasbeno-barviti večer. Vstop je prost, prispevki za muzičarje dobrodošli.

Mariborska ekipa No Force Can združuje elemente alternativnega rocka, indiea ter punk-rocka. Eksplorativnost in radovednost pomešana z omenjenimi stili pogosto rezultira v tem, da preproste in spevne melodije združijo z zanimivimi, ne-vsakdanjimi ritmi. Težko pa se izognejo tudi temu, da v pesem vgradijo kakšno presenečenje, ki daje občutek preobrata.

Njihovi začetki segajo v leto 2016, ko sta Brane (bas) in Gorazd (bobni) poklicala Nika, da ju pospremi na kitari in vokalu, čeprav se je takrat ukvarjal z bobni. Povabili so še Aleša s trobento in zamenjali nekaj kitaristov. Nepozaben nasmeh na Aleševem obrazu, ko so mu rekli naj trobento pusti doma in na naslednje vaje raje prinese kitaro, se je izkazal za prelomen trenutek banda, saj se je s tem tudi dokončno formirala ekipa. Odločili so se, da se obrnejo nazaj k svojim začetkom, ki so bili obarvani punk-rockersko, kar je spodbudilo "otroški " entuziazem in kreativnost. Decembra 2017 so izdali EP prvenec z naslovom "Satellites", na katerem je uvrščenih pet skladb. Izpostaviti velja tudi pomembno dejstvo, da so fantje poskrbeli za produkcijo v DIY maniri.


Aktualna izdaja
Februar 2024: Colors
https://www.youtube.com/watch?v=R8GQHjMvJ0g

Februar 2024: Wall
https://www.youtube.com/watch?v=uTnSbCRLkvM

Februar 2024: Album COLORS
https://soundcloud.com/noforcecan

Spletna stran
https://noforcecan.com/