Kratki filmi in angleščina (konverzacija)

12.6.2023 @ 17:00 - 18:00
Vetrinjski dvor

Motivacija je ena najpomembnejših gradnikov, ki določajo uspešnost učenja drugega jezika. Film, kot motivator pa omogoča, da je proces učenja bolj zabaven." The British Council

Ponedeljkov tečaj "Kratki filmi in angleščina" je namenjen razvoju jezikovnih veščin, dvigu samozavesti ob govorjenju in izražanju svojih pogledov v tujem jeziku,  spodbujanju ustvarjalnosti ter raziskovanju kratkih filmov.

Tečaj vodi londončanka Alice Shepherd Erlač - učiteljica angleškega jezika, ki je na univerzi London Metropolitan diplomirala iz književnosti in kreativnega pisanja.

Tečaj je primeren za vse, ki nameravate na univerzi ali v šoli opravljati IELTS. Hkrati pa ga priporočamo tudi tistim, ki zgolj želite razširiti svoje jezikovne sposobnosti, bodisi za delo, bodisi za zabavo. 

Namen tečaja je spodbuditi kreativne in spontane pogovore v angleškem jeziku, razvijati kritično mišljenje in zgraditi samozavest posameznika za izražanje svojih mnenj v tujem jeziku. Skozi pogovore ob filmih se bomo na pogovarjali o sodobnih in pomembnih temah za današnji čas, kot so empatija, sočutje, raznolikost, pravičnost in vključenost.


Komu je tečaj namenjen?

"Kratki filmi in angleščina" je tečaj, ki se mu lahko priključi vsak posameznik z željo po pogovoru v angleškem jeziku.

Priporočljivo je znanje angleškega jezika na nivoju B2-C2.

Tečaje je primeren za mlade (16+) in odrasle (do 100 let).


Cenik

Cena za 3 srečanja 75,00 EUR (marec, april). 

Cena za 4 srečanja za 100,00 EUR (maj, junij). 

Posamično srečanje (drop in) 30,00 EUR.

Srečanja potekajo v živo v Vetrinjskem dvoru v sodelovanju z Zavodom MARS Maribor.  Rezervacije in informacije na: creativeteabreaks@gmail.com

 

Lepo vabljeni!