Koncert Market Garden v Vetrinjcu

10.2.2024 @ 20:00

Odpovedano!

Dobre slovenske glasbe ni nikoli dovolj, ampak ... zdravje je prvo! Koncert je prestavljen na 9. marec - se veselimo srečanja!
 

Akustični solo projekt je nastal kot ustvarjalni izziv za mladega glasbenika, tekstopisca in organizatorja koncertov Marka Godino iz Kopra, ki kot kitarist in pevec deluje v alternativnih rock skupinah Free the Mouse in ParanoisE. Zametki njegovega samostojnega ustvarjanja segajo v leto 2018, poleg številnih samostojnih nastopov po Sloveniji pa je material nekajkrat zazvenel tudi v bandovskem aranžmaju.

Osmega decembra lani je v samozaložbi izdal svoj EP Pieces of Sanity, ki je nastal v sodelovanju s producentom Gabrom Radojevičem.

Surov zvočni mozaik drobcev iz življenja mladega glasbenika, ki ustvarja v upanju na nove strune in boljše pogoje. Na šestih komadih se prepletajo melanholične, a hkrati energične vokalne melodije, inovativni riffi v stilu ekspresivnega akustičnega grungea in udarna besedila, ki odmevajo izkušnjo socialne ujetosti znotraj izčrpajočega okolja, kjer ni prostora za pripadnost in razum.

Stream Pieces of Sanity:
https://tr.ee/BpkD036YV9
Instagram Market Garden:
https://www.instagram.com/marketgarden97

Vstop je prost, prispevki za muzičarja dobrodošli.