Coda za smeh - stand up z Lucijo Ćirović, Škrlepom in Andrićem

20.9.2023 @ 20:00
Vetrinjski dvor
Vstopnina: 7€

V Vetrinjcu se bomo tudi smejali. Prvi v nizu dogodkov je le napoved za jesen in zimo, ko se bodo na našem odru predstavljali mlajši neuveljavljeni komiki iz Slovenije in širše - pa tudi kakšna zelo znana faca se bo pojavila vmes.

Rok Škrlep je stand up komik, improvizator, potepuh in človek. Ne vedno v tem vrstnem redu. Slovensko javnost je navdušil s svojo Popotniško stand up predstavo "Svetovne fore". Rok je potepuška duša, ki vas bo tudi v teh časih, ko gremo že na Hrvaško s cmokom v grlu, peljal daleč. Z njim se odpravite na pota prekmurskih ravnic, slovenske transverzale, londonskega umora, operacije v Pragi, kazahstanskih step, indonezijskih plaž in mnogih brezpotij. Vendar ne pozabite. Ne moreš se izgubiti, če ne veš, kam greš. Slišali boste lahko tudi o "sedemmesečnem" potovanju, ki ga je po treh tednih v Iranu prekinila korona. Resnične zgodbe polne humorja in bizarnosti vas bodo zagotovo spodbudile, da boste iz omare na plano spet potegnili stare gojzarje in zaprašen ruzak.

Lucija Ćirović je igralka, stand-up komičarka, dramska pedagoginja, lutkarica in ventrilokvistka. Rada ima razgibano življenje, zato počne toliko različnih stvari. Včasih celo več njih naenkrat (kar odsvetuje, ker je to dobro samo za zamujanje, utrujenost in stres). Slovenska javnost jo je spoznala v seriji TV Dober Dan, od tam naprej pa jo je pot vodila v različne druge TV projekte, kot so Znan obraz ima svoj glas, Na zdravje, MasterChef Slovenije.

Tim Andrić, Celjan, katerega humor bi lahko tako kot celjski grb ocenil s tremi zvezdicami. Je skoraj izobražen, igra neke inštrumente in pogosto skače po odrih.

Vstopnice v višini 7 EUR na voljo v Vetrinjc - BarCoda.