Co.Smeetchy feat. Groovocado

Koncert

19.1.2024 @ 20:00
Vetrinjc - BarCoda
Vstopnina: predprodaja (na šanku Vetrinjca) simboličnih 5€, na dan dogodka, skromnih 7€!

Ste se že znašli v primežu svojih 30-ih in pogrešate glasbo začetka 2000-ih? Bog ne daj, ste se znašli v svojih 40-ih in pogrešate klasične Eurodance komade, ki so se vrteli v Yucatanu? Ste zamudili tradicionalno božično Groovočago ali se takrat enostavno niste nasitili? A ste se kdaj vprašali, kako bi zgledal Groovocado, če bi Nejcu pustili absolutno kontrolo nad izbiro komadov? Ali bi se samo imeli en večer res res fajn?
Če je odgovor na katerokoli vprašanje "JA", potem ste absolutno dobrodošli na izjemnem večeru dobre glasbe in zabave, kjer se bo našlo nekaj za vsakega!  V primeru, da ste na eno ali več vprašanj odgovorili z "NE", potem je obisk za vas praktično absoluten, da se načudite čudesom glasbe, za katero sploh niste vedeli, da jo pogrešate!

(Co.)Smeetchy
Združenje mladih glasbenikov, ki jim prija dobra glasba, še bolj pa dobra zabava! Začetek nove zgodbe, kjer bomo vsake toliko prirejali tematske večere. Trenutna tematika, 90-ta in 2000-a!

Groovocado je eden najbolj zdravih muzikadežev na Zemlji, saj v večjih količinah vsebuje življenjsko esencialna hranila, kot so soul, funk, disco, pop, rokenrol, bisere 80-ih in 90-ih. Poleg tega vsebuje tudi lepe brade, negovane lase in lastnega Jezusa. Blagodejno učinkuje proti stresu, dolgčasu, nelagodju in po zadnjih študijah tudi stanju, imenovanem safr. 9 živahnih glasbenikov bo razmigalo vašo ritko!

Razlog: ZAKAJ PA NE?
Lokacija: VETRINJC BARCODA
Vstopnina: predprodaja (na šanku Vetrinjca) simboličnih 5€, na dan dogodka, skromnih 7€!

Se vidimo!