MOJSTER KNEDL ZA BOLJŠO HRANO, 5 +

KNEDLI / Kulinarične delavnice

15.12.2022 @ 17:00 - 19:00
Vilinska izba
Število mest je omejeno. | vstop prost

Kuhati je lahko še bolj zabavno, kot jesti zdravo. Mojster Knedl je odličen kuhar, mentor, stilist hrane, performer in še kaj, ki bo bodočim malim chefom pokazal, kako lahko kuhamo tudi brez kuhanja. Nastajale bodo enostavne, a zdrave jedi, spotoma pa bomo tudi spoznavali, kako s sestavinami ravnamo skrbno, saj hrana ni za "tja v en dan".

V Knedlovih kuharskih čarovnijah, v kulinaričnih delavnicah, se bodo lahko otroci, mladostniki in družine preizkusili v pripravi tradicionalnih knedlov iz hokaido buče in spoznavali njene hranljive vrednosti. Doktor Knedl pa bo z vami delil nasvete za recepte iz buče.

 ◊ Danilo Ivanuša, Zavod DrMr

 

POKROVITELJ KULINARIČNE DELAVNICE S CHEFOM DANILOM JE LIDL SLOVENIJA!

V Lidlu Slovenija želimo ozaveščati in izobraževati o zmanjševanju in preprečevanju nastanka odpadne in zavržene hrane, zato smo z veseljem podpiramo kulinarične delavnice, ki bodo otrokom na zanimiv način pokazale, kako odgovorno ravnati s hrano. Na pomoč bo priskočil tudi Zdravko Lidl, maskota Lidla Slovenija za promocijo uravnoteženega načina življenja. Skozi igrive in poučne vsebine zagovarja pomembnost uravnotežene prehrane, dobrega počutja in kakovostnega preživljanja prostega časa. Prizadeva si k ustvarjanju boljšega sveta, ki temelji na medsebojnem spoštovanju, skrbi za naravo in za nasmejane otroške obraze. Več na www.zdravko-lidl.si, kjer vas čakajo rubrike TV kuharije, Igralnica in Ustvarjalnica.