Tečaj preživetja v kuhinji: Indijska
Kulinarična delavnica
Primerno za otroke 12 +, odrasle in družine
Nova sezona Tečaja preživetja v kuhinji prinaša nove izzive za vse tiste, ki vam brbotajoči lonci, ples s kuhalnico, muziciranje na ribežnu in podobne nevarnosti poženejo adrenalin po žilah!
Pripravljeni na kulinarično popotovanje v Indijo, deželo dišavnic, barv in neverjetnih okusov? V tokratnem Tečaju preživetja v kuhinji bomo spoznavali osnovne sestavine indijske kuhinje, načine priprave ter kombiniranje z različnimi začimbami. Pripravili bomo kumarično raito, piščančjo tikka masalo, zelenjavne ocvrtke s koriandrom, mangov čatni, naan s česnom, začinjen riž, za posladek pistacijin kulfi in zvečer zaključili s prav posebnim napitkom.
Tečaja preživetja v kuhinji se lahko udeležijo odrasli in mladi, starejši od 12 let ter družine. Otroci, pripeljite starše, fantje, pripeljite svoja dekleta, babice dedke, prijatelji prijatelje ...
Skozi pasti v kuhinji nas bo vodila Svetlana Prađeno. V dobri družbi je lepše!
CENA: 25 evrov/srečanje (5 ur), ki vključuje vse sestavine, pripomočke, nasvete in znanje, ki jih bomo delili z vami
OBVEZNA PRIJAVA do 11. 2. 2016: info@marsmaribor.org ali na telefonsko številko 031 721 815 (Vojka)
Več: www.marsmaribor.org
Organizator: Zavod MARS Maribor